Akvarellkurser

LÅT FÄRG OCH VATTEN FLÖDA FÖR ATT SKAPA DYNAMIK OCH KONTRAST

"Mina akvarellkurser  vänder sig till både nybörjare likväl som till mer erfarna akvarellmålareGenomgående för denna workshop är att våga, och att släppa "pet" och prestige.
Tanken är att fungera lite som hjälp och inspiration i just ditt sätt att måla och att alla, oavsett nivå skall ut mycket kunskap och inspiration som möjligt av denna workshop. 
Varje kurstillfälle har olika teman där vi arbetar tillsammans med att bygga upp olika bilder och där jag först kommer demonstrationsmåla de olika momenten. Vi avslutar varje gång med ett ”minivernissage” där vi går Igenom allas bilder och diskuterar."

Citat från tidigare kursdeltagare: 
"Du  bjuder mycket på dej själv och behandlar alla lika vilket ger en mycket positiv atmosfär"
"Gillade dina fix och trix"
"Jag kände en arbetsglädje som blev  positiv och den finns fortfarande, vilket innebär att jag har målat flera dagar"
"Bra med direkt feedback"
"Bra upplägg och demonstrationer"
"Jag har lärt mig ett helt nytt sätt att måla"


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------VÅR 2018MILJÖ OCH MÄNNISKOR - fulltecknad
Helgkurs 24-25 februari

"Kursen vänder sig till dig som vill få in människor och figurer i olika miljöer. Vi jobbar med detta på ett färgstarkt och lekfullt sätt och testar olika tekniker och jag kommer demonstrera lite variationer för att få fram detta. Även kortare övningar med kroppar och ansikten. Nyckeln är vått i vått och att våga experimentera. "

Lörd 9-17
Sönd 9-15

Skeppsholmens Folkhögskola
Slupskjulsvägen 12, Stockholm (snett bakom Moderna Muséet)


2700 kr inkl fika och akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42


OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås vid sjukdom med intyg.
STADSBILDER 
Helgkurs 21-22 april

"Vår vackra huvudstad, men även andra tilltalande städer som t ex New York, London och Paris inspirerar alltid, inte minst till att måla nya spännande bilder av dessa. Det kan vara en gata med mycket trafikbrus och rörelse, Stadshuset i kvällsljus eller ett enkelt gatuhörn som tilltalar. Vi koncentrerar oss på ett fåtal bilder under kursen som vi fördjupar oss i. "

Lörd 9-17
Sönd 9-15

Skeppsholmens Folkhögskola
Slupskjulsvägen 12, Stockholm (snett bakom Moderna Muséet)

2700 kr inkl fika och akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42

OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås vid sjukdom med intyg.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Translate