Akvarellkurser

LÅT FÄRG OCH VATTEN FLÖDA FÖR ATT SKAPA DYNAMIK OCH KONTRAST

"Mina akvarellkurser  vänder sig till både nybörjare likväl som till mer erfarna akvarellmålareGenomgående för denna workshop är att våga, och att släppa "pet" och prestige.
Tanken är att fungera lite som hjälp och inspiration i just ditt sätt att måla och att alla, oavsett nivå skall ut mycket kunskap och inspiration som möjligt av denna workshop. 
Varje kurstillfälle har olika teman där vi arbetar tillsammans med att bygga upp olika bilder och där jag först kommer demonstrationsmåla de olika momenten. Vi avslutar varje gång med ett ”minivernissage” där vi går Igenom allas bilder och diskuterar."

Citat från tidigare kursdeltagare: 
"Du  bjuder mycket på dej själv och behandlar alla lika vilket ger en mycket positiv atmosfär"
"Gillade dina fix och trix"
"Jag kände en arbetsglädje som blev  positiv och den finns fortfarande, vilket innebär att jag har målat flera dagar"
"Bra med direkt feedback"
"Bra upplägg och demonstrationer"
"Jag har lärt mig ett helt nytt sätt att måla"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------HÖST 2017 - FULLSATTKursen vänder sig till dig som vill arbeta med stadsbilder, olika miljöer och människor. Vi jobbar med detta på ett färgstarkt och lekfullt sätt och testar olika tekniker och jag kommer demonstrera variationer för att få fram detta. Nyckeln är vått i vått och att våga experimentera och släppa prestationsångesten. 

Vi håller till i ett vackert gårdshus på Östermalm i Stockholm, där vi har en  fin lokal att nyttja samtidigt som man har stadens puls alldeles om knuten.

18-19 november Lörd och sönd kl 9-16

OBS! Ny lokal
Floragatan 4c, Östermalm (Stockholm)


2700 kr inkl fika och ett stort ark akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42


OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås endast vid sjukdom med intyg.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SOMMAR 2017 - FULLSATT

Sommarkurs 2015 är en mix av vårens teman med stadsmotiv och miljö/människor, men även andra experimentella övningar förekommer om hur man kan måla t ex blommor, hus och ansikten. 
Vi kommer också fördjupa oss i ett par miljö/stadsbilder som vi arbetar lite längre med.
Vi håller till på vackra Skeppsholmen i Stockholm, där vi har en ljus, fin lokal att nyttja samtidigt som man har vattnet och Stockholms vackra stadssiluett alldeles om knuten.

10-11 juni
12-13 aug

Lörd och sönd kl 9-16

Skeppsholmens Folkhögskola
Slupskjulsvägen 12, Stockholm (snett bakom Moderna Muséet)


2700 kr inkl fika och ett stort ark akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42

OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås vid sjukdom med intyg.


Translate