Akvarellkurser

LÅT FÄRG OCH VATTEN FLÖDA FÖR ATT SKAPA DYNAMIK OCH KONTRAST

"Mina akvarellkurser  vänder sig till både nybörjare likväl som till mer erfarna akvarellmålareGenomgående för denna workshop är att våga, och att släppa "pet" och prestige.
Tanken är att fungera lite som hjälp och inspiration i just ditt sätt att måla och att alla, oavsett nivå skall ut mycket kunskap och inspiration som möjligt av denna workshop. 
Varje kurstillfälle har olika teman där vi arbetar tillsammans med att bygga upp olika bilder och där jag först kommer demonstrationsmåla de olika momenten. Vi avslutar varje gång med ett ”minivernissage” där vi går Igenom allas bilder och diskuterar."

Citat från tidigare kursdeltagare: 
"Du  bjuder mycket på dej själv och behandlar alla lika vilket ger en mycket positiv atmosfär"
"Gillade dina fix och trix"
"Jag kände en arbetsglädje som blev  positiv och den finns fortfarande, vilket innebär att jag har målat flera dagar"
"Bra med direkt feedback"
"Bra upplägg och demonstrationer"
"Jag har lärt mig ett helt nytt sätt att måla"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MÅLA HOS MIGMåla hos mig - En unik möjlighet att komma hem och måla hos mig i min ateljé! 
Kursen är en lördag och söndag mellan kl 9-16 (två olika tillfällen finns att välja på).
Få deltagarantal-endast tre platser- vilket betyder att var och en har min fulla uppmärksamhet på ett helt annat sätt än i en större grupp.
Kursens tema är "julkort", vilket innebär att vi främst koncentrerar oss  på snö-och vinterbilder, men även andra mindre övningar förekommer i olika experimentella tekniker. 

24-25 NOV - FULLSATT
kl 9-16

8-9 DEC - FULLSATT
kl 9-16

Plats: Malmköpingsvägen 36, Örby/Älvsjö

2700 kr inkl fika och akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42

OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås endast vid sjukdom med intyg.
 --------------------------------------------------------------------------------------
VÅR 2019
Vårkursen  är en mix av teman med stadsmotiv från olika platser och miljö och människor på olika ställen, tex ett café eller en restaurang. Även andra mindre, experimentella övningar förekommer. Vi kommer också fördjupa oss i ett par miljö/stadsbilder som vi arbetar lite längre med.

Vi håller till på vackra Skeppsholmen i Stockholm, där vi har en ljus, fin lokal att nyttja samtidigt som man har vattnet och Stockholms vackra stadssiluett alldeles om knuten.16-17 MARS - FULLSATT
Lörd 9-17
Sönd 9-15

EXTRAINSATT KURS 27-28 APRIL SAMMA TIDER SOM OVAN. PLATS FINNES.

Skeppsholmens Folkhögskola
Slupskjulsvägen 12, Stockholm (snett bakom Moderna Muséet)


2700 kr inkl fika och akvarellpapper

Intresseanmälan görs här alt på 070-247 12 42


OBS! En avgift á 500 kr sätts in samband med kursanmälan på bankgiro 248-1042. Märk betalning med namn. Anmälan är bindande, och anmälningsavgiften återfås endast vid sjukdom med intyg.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Translate